Rådgivning i setup af farestier i farestalden, faring samt pattegrise

Optimering af farestier, samt hands on rådgivning i håndtering af pattegrise, oplæring af medarbejdere i faring, sundhed samt fodring

Hvad kan jeg tilbyde?

  • Hands on rådgivning i alle staldafsnit
  • Vidensdeling om optimal setup af farestier
  • Facebook gruppe for alle kunder, små guldkorn vil blive lagt ind i denne gruppe
  • Alle nye kunder får en “start” pakke ved første besøg
  • Erfa gruppe med max 10 medlemmer
  • Rådgivning her hjemme og i udlandet
  • Samarbejde med dyrlæge og landbrug foreninger
  • Samarbejde med virksomheder, der har med landbruget at gøre

Unikt skræddersyet rådgivning i farestalden, oplæring af nye medarbejder og styr på håndteringen af pattegrise dødeligheden

Vi tilbyder hands-on rådgivning i farestalden og setuppet af farestier. Vi hjælper dig vejen til et bedre overblik, og kompetencerne til at få styr på håndteringen af farestalden, som er det, der oftest går galt.

Du får rådgivning og kompetencer til at håndtere de opgaver der er i farestalden, som skal gøres hver dag i stalden.

Nogle dage er det forskellige ting der skal gøres, mens der alle dage vil være rutineopgaver der er vigtigst at få gjort først.

Vi hjælper med at få taget hånd om arbejdsopgaverne, få udført dem i den rigtige rækkefølge der er vigtigst, så det bliver en god arbejdsgang i hverdagen.

Få hverdagen til at hænge sammen, så alle arbejder som et team, alle tager det ekstra skridt for sin kollega med glæde, så alle kan komme hjem på samme tid.

Vi møder folk i den øjenhøjde de er, og får udviklet dem til at blive nogle fantastiske grisepassere.
Når vi arbejder med rådgivning i farestalden, arbejder vi altid ud fra samme proces.

Vi møder ind kl.7.00 sammen med personalet, og så smøger vi ærmerne op og arbejder sammen hele dagen. Der bliver aftalt nogle få tiltag, som der skal indarbejdes til næste besøg, ved næste besøg følger vi op på sidst og så bliver det lavet nogle flere tiltag. Hvis de første tiltag ikke er gjort, er vi nødt til at finde ud af hvorfor?

Mangel på folk, svært ved at overskue nye ting, er det de rigtige personer der skal gøre de tiltag, var det bedre med nogle af de andre kollegaer.

Læs om hvad mine kunder har udtalt om min rådgivning her. 

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan rådgive med omkring farestalden, management, oplæring af personale, løsgående søer i farestald eller blot en finjustering af jeres produktion, så kontakt mig endelig på (+45) 61 16 75 50 eller farestaldseliten@outlook.dk

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag

This site is registered on wpml.org as a development site.